dimarts, 14 de febrer del 2017

Visita de la Reina Carnestoltes!


Aquesta setmana hem rebut una visita inesperada! La Reina Carnestoltes i el seu bufó ens han visitat per dir-nos que el Carnaval ja està molt pròxim i per tal de preparar-nos per al gran dia, ens ha proposat el joc de "JUGAR A SER...". Durant aquesta setmana tots els infants i mestres hem de venir a l'escola disfressat amb el que dictamini la Reina, sino el seu bufó ens tacarà el nas!

I quines disfresses més atrevides... mireu, mireu!!



El primer dia la Reina Carnestoltes en repta a venir amb una sabata de cada color i els calcetins per damunt dels pantalons, i així de bé ho han fet els Monstres!!


El segon dia, el repte es complica i la Reina ens encomana a tots venir amb el pijama de dormir!! Mireu quins Monstres més guapos!!





La Reina està impresionada amb lo bé que ho estan fent els nins i el darrer dia ens proposa venir.... amb la roba dels pares o dels avis!!! I els Monstres una vegada més demostrem que també ens atrevim!



Finalment, la Reina Carnestoltes i el seu bufó ens feliciten per lo bé que hem seguit les seves consignes i ens anuncia que a l'endemà sortirem a fer un passeig al voltant del barri, i com a premi cadascú podrà portar la seva disfressa preferida!! 

Adéu Reina Carnestoltes...ens veiem a la rúa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada