dimarts, 21 de febrer del 2017

Lluc!

Bon dia families!

Avui tenim el plaer de rebre la familia d'en Lluc, ja que ens visita la seva mare Irene, el seu pare Francisco i la seva germana gran que es diu Júlia. Tots tres ens han contat d'una forma molt dinàmica i entretinguda moltes coses d'en Lluc i l'hem pogut conèixer un poquet més.


Per exemple ens han explicat la bonica història de la elecció del nom. Els pares tenien clar que volien un nom curt, en català i que fos únic a la seva família però no acabaven de decidir-se entre varis. Però un dia li van dir a na Júlia el nom de Lluc i ella el va susurrar d'una manera molt suau i tendre a la panxeta de la mare i això va fer que els pares finalment es decantessin per aquest nom!

També ens han contat que quan en Lluc va complir dos anys, un ca dolent va venir a la seva casa i li va mossegar el xumet i el va rompre, així que desde llavors no el fa servir perquè s'ha fet gran! Per últim, ens han revelat que el seu color preferit és el blau i que li encanta jugar al tennis, al fútbol i anar en bici... és tot un esportista!

Aquí teniu algunes imatges del moment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada