dijous, 16 de febrer del 2017

Lucia!

Avui rebem la visita de la familia de na Lucia; la mamà que es diu Sandra, el seu papà que es diu Salva i la seva germana gran a la que estima molt i que es diu Nayra tot i que ella li diu "tati" carinyosament!!


Tots tres ens han explicat moltes coses de na Lucia qui estava encantada de ser la protagonista del dia d'avui. Per exemple ens han explicat que quan va nèixer era bastant primeta, ja que va pesar 2.725 kg i va mesurar 48 cm! Els papàs van elegir el seu nom perquè els va encantar el seu significat, ja que Lucia vol dir "mujer del amanecer" i és sinònim d'alegria! Els seus pares la descriuen com l'ànima de les festes, ja que sempre està molt feliç! A més a més, és un nom de tradició familiar.

El papà ens ha explicat que a Lucia li encanta el Mickey Mouse i na Lucia ens ha portat un que canta i balla!! Que contents estaven els Monstres!! També ens ha ensenyat un manteta amb la que li agrada dormir per les nit, també de Mickey!


Finalment, la mamà ens ha contant un conte super pulid on la Lucia és la protagonista, ja que es titula "Lucia va a la granja"!! Mireu mireu!!

2 comentaris:

  1. Que bonito ha quedado Nieves, muchas gracias por esta mañana tan bonita que hemos pasado con nuestras hijas!!!!!

    ResponElimina
  2. Gracias a vosotros Sandra por poner tanto amor en todo lo que hacéis con vuestras hijas! Un besazo!

    ResponElimina