dilluns, 6 de febrer del 2017

La Cistella Viatgera es posa en marxa!

Bon dia families!

Avui iniciam el projecte de la "Cistella Viatgera" on podreu trobar el Cançoner dels Monstres de Colors amb les lletres de totes les cançons que cantem a la classe!! A més a més, a la cistella trobareu vàries capses amb diferents objectes vinculats a cada cançó i una bosseta amb un pen drive amb els àudios per conèixer els ritmes. 

PROPOSTA: Us convidam a crear noves capses de les cançons que encara no tenen, objecte de referència per tal de completar entre tots la nostra cistella viatgera. Gràcies!

INSTRUCCIONS D'ÚS: Convidem a l'infant a elegir una capsa al azar i creem intriga demanant quina cançó creuen que pot ser... obrim la capsa i trobam un objecte! Buscam la lletra al nostre cançoner, donem al play, i a cantar!!

CALENDARI DE VISITES: Cada Dilluns i Divendres la cistella viatjarà per les cases. Les famílies que li toquen Dilluns l'hauran de retornar Dijous, i les que se l'emporten Divendres, l'hauran de retornar al següent Dilluns, de forma que estarà tres dies a cada casa. L'ordre que seguirem per portar a casa el cançoner serà pel darrer infant de la orla i així fins arribar al primer. És important complir l'ordre d'entrega perquè arribi a tothom el més aviat possible. 

OBJECTIU: L'objectiu d'aquesta proposta és gaudir i compartir d'un temps de qualitat amb els vostres fills on podreu conèixer i practicar les cançons que cantem a classe!

2 comentaris:

  1. Qué divertido ha sido este fin de semana con el Can¢oner, nos ha encantado. Gracias Nieves

    ResponElimina
  2. Cuanto me alegro Sandra! gracias por tu comentario, un besazo!

    ResponElimina