dimarts, 28 de febrer del 2017

Petit projecte sobre els gossos!

Benvolgudes famílies!

Arrel de la visita de la tia de na Lily amb dos cadells de gossets (Popi i Tula) que tenen a casa, ens hem interessat molt sobre aquest animal de companyia i ens hem començat a fer preguntes com ara què mengen, si necessiten anar al metge o no, quines races hi ha, com els hem de cuidar, entre d'altres. D'aquesta manera, hem decidit entre tots iniciar un petit projecte per resoldre els nostres dubtes. 










En aquesta ocasió la mamà de Lucia, la Sandra, ens ha portat un cadell de Pomedània que just acaben d'adoptar. La Lucia ens explica que es diu Lola, que té dos mesos i que menja pienso, aigua i llet. Alguns, demanen si tenen emocions i arribem a la conclusió de que a vegades ploren, s'asusten o mouen la cola quan estan contents, per tant, també tenen emocions igual que nosaltres! Hem après que el metge dels animals li deim veterinari i que se li han de posar injeccions perquè no es posin malalts. I per supost, que els hem de treure a passetjar al menys tres vegades al dia!










Per últim hem acabat el nostre petit projecte girant les tornes! Ara són els monstres els especialistes i cadascún ens explica la raça de perro que ha portat, descriu les seves caracterísituques! Mireu, mireu!





1 comentari: