dijous, 11 de maig del 2017

Yaiza!

Benvolgudes families!

Avui na Yaiza deixa la timidesa enrera, per presentar-nos ella tota sola als seus papàs; la mamà que es diu Pepi i el papà que es diu Alfonso. A més a més, ens explica que té un germà gran 22 anys major que ella, que es diu Brian i que està a punt de casar-se... l'enhorabona Brian!


La mamà ens conta que van triar el seu nom perquè al papà li agradaven molt els noms canaris i bascos. Al final es van decantar pel nom de Yaiza, què és d'origen canari, ja que els va convèncer a tots tres. A més a més, els hi va agradar molt el seu significat, ja que vol dir "arc de sant martí, princesa del sol i raig de llum".  


Els papàs ens han explicat moltes coses de na Yaiza que no coneixíem... Resulta que quan estava a la panxa de la mare tenía tantes ganes de veure el món i de conèixer als papis que va néixer amb 6 mesos d'embaràs. És per això, que va haver de pasar alguns mesos més a la incubadora però gràcies a la cura dels metges i l'amor incondicional dels seus pares, i a que la mare cada nit li contava contes i cantava cançons per estimular-la, es va posar molt gran i forta com és ara. 

La Yaiza també ens ha explicat coses sobre els seus gustos com ara que li encanta la música, ballar i els musicals. De fet, va veure el musical de Frozen a Madrid! També li agrada molt el camp i les flors. I per últim, ens ha ensenyat un dels seus contes favorits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada