dimarts, 16 de maig del 2017

Lily!

Benvolgudes families!

Avui tenim el plaer de presentar-vos a la familia de na Lily; la seva mamà lucy a la que els Monstres conèixen molt bé, ja què és la mestra del grup de 4 anys-B (Els contacontes), i la seva germana gran, que es diu Juhi.

La Lucy ens explica que li va posar el nom de Lily perquè és el nom que reb una flor molt bonica típica de China, ja què és el país on va nèixer. La mamà la va anar a buscar allà quan encara era un bebé i desde llavors és la nena més feliç del món!

Na Lily ens ha explicat moltes coses que li agrada fer com ara jugar amb els seus canets Popi i Tula i també nedar a la piscina. També li agrada molt anar a la festa Holi què és típica de la Índia i en la que va acavar tota plena de pintura! A més a més, ens ha mostrat algunes de les seves joguines preferides com la Minie i una munyeca de tela a la que li pots canviar la emoció del rostre.










I per últim ha volgut compartir amb nosaltres alguns dels seus contes preferits com aquest, que té una cançó en anglès i la mami l'ha cantat per nosaltres... mireu, mireu!



A continuació, la mami ens ha portat unes galetes de la sort que són molt típiques a xina i a cada nen li ha tocat un missatge que desprès hem aferrat a un mural com a record. Que bones estaven!









I per últim, ens ha ensenyat a fer plastelina casera amb farina i oli de massatge... que divertit!! Moltes gràcies Lucy!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada