dijous, 4 de maig del 2017

Luis Mattias!

Bon dia families!

Avui en Mattias ens presenta a la seva estimada familia; la seva mamà que es diu Maria, el papà que es diu Luis i la seva germana gran que es diu Bianca! Tots tres ens han contat moltes coses de Mattias que no coneixíem.


La familia d'en Mattias és d'Equador però com que els pares van venir a viure a la illa, Mattias va nèixer aquí i per això només ell és Eivissenc! 

També ens han contat que en realitat Mattias té dos noms "Luis Mattias". El nom de Luis li vam posar en honor al seu pare, ja que casulament tots dos van nèixer el mateix dia!! i al seu pare li feia molt il·lusió que es digués com ell. Però també volien que tingués un nom propi així que també li van posar Mattias perquè els hi agradava molt el seu significat, que vol dir "Regal de Deu". 

Els papàs descriuen a Matti com un nen molt alegre i bromista i li encanta donar-li petons a la germana quan dorm, tot i que ella en realitat es fa la dormida perquè continui donant-los-hi. 

Una cosa que hem descobert d'en Mattias és que li encanta la música i els instruments musicals com ara la guitarra i la bateria. De fet ell toca el "cajón flamenco"... és tot un artísta!! A més a més, la seva germana li ensenya a cantar cançons en anglès així que tots dos fan un gran equip! Mireu, mireu! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada