dimarts, 9 de maig del 2017

Joan Daniel!

Bon dia families!

Avui tenim el plaer de presentar-vos a la familia d'en Daniel; la seva mamà Lurdes, el seu pare Daniel i el seu germà major que es diu Jordi. Tots tres ens han contat moltes curiositat d'en Daniel que els Monstres no coneixíem!


Tot i que tots li diem Daniel, en realitat el seu nom complet és Joan Daniel. Els pares li van posar Daniel pel seu pare i Joan per l'avi patern. Però també volien un nom que tingués un dia de festa assenyalat per la seva onomàstica al igual que el seu germà.


Els seus papis el descriuen com un nen inquiet, alegre, intel·ligent i molt amoròs. A més a més, en Daniel ens conta que li encanta mirar contes, fer puzzles i clar, veure els dibuixos de la "patrulla canina". També li agrada molt el xocolata i els gelats, és un golafre!


Però sobretot li encanta jugar amb el seu germà Jordi, qui és el seu millor mestre perquè sempre li està ensenyant moltes coses que sap.

Per últim, ens hem acomiadat cantant una de les cançons preferides que la Lurdes li sol cantar a en Daniel! Aquí podeu veure el vídeo



Moltes gràcies per la vostra visita familia!!

2 comentaris:

  1. Ai Nieves, que polit poder haver compartit aquest moment, ja vas veure que emocionat que estava en daniel... tan calladet i vergonyos no semblava ell!!
    Aprofit per donarte las gracies, en daniel es molt feliç tambe a la escola, estima molt als seus companys i s,ho passa molt be! Gracies per ser part tant important!! 😙

    ResponElimina
  2. Ohh moltes gràcies a tu Lurdes pel teu comentari, m'has emocionat!! És genial haver pogut compartir el primer any d'escola de tots ells... no ho oblidaré mai. Són un gran grup!! :)

    ResponElimina