dijous, 30 de març del 2017

River

Bon dia families!

Avui rebem la visita de la familia d'en River al complet; la seva mamà Pilar, el seu Papà Marcos i la seva germana Cloe! Tots tres ens han explicat coses molt interessant del més petit de la familia... mireu, mireu!


Quan els papàs estaven decidint què nom posar al bebé, estaven entre dos: Romeo i River. El segon nom se'ls hi va ocórrer perquè en aquell moment els hi agradava molt veure la sèries de "River Island" i pensaven que podria ser un nom molt original. A més a més, quan encara no havia nascuts, la seva germana Cloe li va tocar la panxeta a la mamà i li va dir que es deia River. Així que finalment li van dir River i ara tots pensen que va ser la millor opció!

També ens han contat algunes de les coses que més li agraden a River com ara jugar a fútbol, i amb la seva germana a disfressar-se amb la roba de l'altre i també construir cabanyes per amagar-se. Però sobretot, el que més li agrada és que la mamà li canti cançons i li conti contes abans d'anar a dormir. I quanta raó té, perquè la mamà ens ha portat un dels constes preferits d'en River, que ha captat tota la nostra atenció.

Per últim, tots tres, han volgut compartir amb els Monstres una cançó molt especial per a ells, que la mamà els hi cantava quan encara eren a la seva panxeta i que es nota que els uneix molt. Moltes gràcies, familia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada