dimarts, 14 de març del 2017

Bassi!

Bon dia families!

Avui rebem la visita de la mamà de na Bassi, que es diu Irene i té moltes coses que contar-nos de la seva estimada filla!


La Bassi és filla única i la elecció del seu nom és molt curiós, ja que la seva mamà estava tan agraïda als pares i als avis perquè sense ells, no hagés pogut arribar a aquesta generació, que li va posar el nom de Bassi en memòria de la seva besàvia que es deia Basilisa. A més a més, ens va ensenyar una foto de la senyora i és increible el paregut físic amb la Bassi, semblen dues gotes d'aigua!!

Tot i que viuen a Eivissa, la seva familia està a San Cugat (Barcelona), on viatgen molt sovint per visitar-los. De fet, amb un mes i mig de vida ja va agafar el seu primer avió per anar a conèixer-los.  

Una anécdota és que la mamà i ella acostumen a dir paraules en diferents idiomes com àrab, italià i francés, entre d'altres....!! De petita dormía a una trona de vímet feta al Marroc però ha crescut tant que ara ja li surten totes les cames per en fora!


Algunes coses que li agraden a la Bassi són cantar cançons especialment d'un llibre que té de poesia i embarbussaments, i també veure els dibuixos de la Pepa pig. Mireu quina cançó més divertida ens han ensenyat de la Tamara Chubarovski amb la que podem treballar múltiples aspectes del llenguatge i la parla a mena de joc!

Moltes gràcies Irene i Bassi! 



Aquí teniu la versió original.

 

3 comentaris:

  1. Gràcies Nieves, per la entrada i per tot el blog de fet. És molt bonic. Aquí enganxo l'original de Tamara Chubarovsky del "pollito":http://www.vozymovimiento.com/videos-de-tamara-chubarovsky/

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a tu Irene pel teu comentari i per compartir amb nosaltres aquest material tan interessant! Deixaré l'enllaç a l'entrada perquè quedi més visible! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. fantàstic, Nieves. El seu web té molts exercicis de rimes i dits.

    ResponElimina