dimarts, 4 d’abril del 2017

Liviu!

Bon dia families! Avui ens visiten les dones de la familia d'en Liviu; la seva mamà Andrea, la seva àvia Maria i la seva germaneta recen nascuda anomenada Beatriz Elena!


Els Monstres estan emocionats de veure a un bebè tan petit, així que avui estan molt calladets i escoltant per tal de no despertar a la petita! La mamà ens consta que quan Liviu va néixer era un bebé bastant gran, ja que va pesar 4.420 kg i va mesurar 50 cm! Tota la familia és de procedència Rumana i per això Liviu ho parla tan bé. Mireu com canten la cançó de l'elefant en aquesta llengua!



L'àvia ens ha explicat que en Liviu en realitat té dos noms Liviu-Marian. El nom de Liviu el van elegir en honor a la seva padrina, què és la neboda del pare i que es diu "Lavinia" i d'aquesta manera, van adaptar el nom en masculí. Mentre que el nom de Marian, va ser una adaptació del nom de l'àvia materna "Maria".   

Algunes de els coses que més li agrada fer a Liviu són nedar a la platja, jugar amb els cotxes, ajudar a preparar el menjar a la cuina, i disfressar-se de policia! Ah! i no podem oblidar els dibuixos de la patrulla canina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada