dijous, 15 de desembre del 2016

Diego!

Hola famílies!

Avui ens visita el papà de Diego, Juan, i una altra persona també molt important per a en Diego, la seva germana gran que es diu Victoria i que té molt a veure amb la elecció del nom d'en Diego! Voleu saber més?? Mireu mireu!


Na Victoria ens ha contant moltes coses com per exemple que va ser ella qui va elegir el nom de Diego, ja que era un nom curt, fàcil de recordar i molt pulid!

En Diego i na Victoria s'estimen molt i tenen una relació molt especial, ja que quan en Diego encara era a la panxeta de la seva mamà Elvira, només quan la Victoria li tocava la panxa, en Diego donava patadetes com per saludar-la, però quan tocava el papà en Diego no es movia... jaja Sembla que li fes broma!!

El papà també ens ha portat molta robeta de quan en Diego era un nadó com ara un barret, una camiseta que porta la primera lletra del seu nom, unes bermudes, un pijama, unes sabatetes de futbolista, i fins i tot el primer cabell que li van tallar a en Diego de petit!! Es nota què és un nen molt estimat al igual que la seva germana Victoria!!



Per últim, hem pesat a en Diego per veure quant ha menjat desde que va nàixer: 13kg!! La Victòria ràpidament ens ha fet la resta. En Diego s'ha engreixat 9kg i 400g!! Gràcies a això, ens hem adonat que tots hem crescut molt en aquest tres anys perquè ara ja no ens hi cap res!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada