dimarts, 22 de maig del 2018

Visita a Can Toni d'en Jaume Negre

     Avui hem visitat la finca ecològica de Cant Toni d'en Jaume Negre, a Sant Joan. En arribar, ens ha rebut  n'Anita, qui ens ha explicat què faríem. 
      Hem començat per descobrir la cara més misteriosa del bosc: la nit -> què hi passa, quins animals hi ha,...Ens ha fet imaginar que estàvem de campament i se'ns ha fet fosc. Hem entrat dins una caseta i allí hem pogut observar i aprendre curiositats d'alguns animals que podem trobar a la nit: olibasses, mussols, ratapinyades, calàpets, ratolins, genetes,... També hem pogut escoltar els sons que fan. 
      Després hem fet una parada per a esmorzar i jugar una estona pel camp.
     En acabar, hem anat per grups a un tub màgic. Allí se'ns mostra com és el món subterrani. Com que és fosc perquè el sol no hi arriba, ens han deixat un llum per poder veure-hi. 
      I per finalitzar la visita, ens ha parlat sobre les tortugues de terra. Hem pogut veure closques de tortugues de terra i d'aigua i hem observat les diferències entre ambdues. També hem pogut observar els ous que posen les tortugues i les seves caques. I  per acabar, hem pogut tocar i observar de prop una tortuga de terra.
       Moltes gràcies a n'Alfonso, a n'Inés i a na Niky per a acompanyar-nos i també a na Carol.
























































 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada