dijous, 10 de maig del 2018

Lily

        El contacontes familiar d'aquesta setmana ha anat a càrrec de na Lily i na Lucy, la seva mare. Ens han vengut ha explicar el conte "Quan les nenes volen alt". Aquesta història ens parla de tres nenes que representen a totes les nenes del món que es troben a diari amb obstacles per a aconseguir els seus somnis. Obstacles que s'interposen entre elles i els seus objectius i que, de vegades, arriben a fer creure que els somnis són impossibles. Elles són: 
   - na Martina que és lleugera com una fulla al vent. Li encanta volar d'un costat a l'altre de la seva habitació rugint com si fos una avioneta. De gran vol ser la millor pilot del món sencer.
   - N'Adriana, que és rodoneta com el punt de la i. Sempre puja els esgraons de casa seva de tres en cinc perquè té presa per abraçar el seu estimadíssim violí. Sap que de gran serà una súper violinista. 
   - I na Virgínia, que és silenciosa i es passa tot el dia entre llibres. Li agrada escriure contes i va amb el seu quadern sota el braç d'aquí cap allà imaginant històries al·lucinants. Te claríssim que serà una escriptora reconeguda en tot el planeta i una mica més enllà.
    Hi ha una persona encarregada de que les nenes no perdin la seva il·lusió: el Senyor SIVOLSPOTS. Però no tot és tan fàcil. A aquesta història no només hi ha una persona malvada, sinó tota una banda!! La banda encapçalada per NOHOACONSEGUIRÀS i els seus sequaços el Senyor Reflexos, la Senyor-Eta, la Senyora Bellesa exterior i el Senyor Desigualtat. Tenen com a principal missió que les nenes no compleixin els seus somnis. Això ho aconsegueixen posant-lis pedres dins les seves sabates, a les seves butxaques i a les seves motxilles. D'aquesta manera no poden volar.  És una història de superació, força i resolució de problemes que ens farà veure que, per moltes pedres que ens trobem pel camí i per molt que pensem que no ho aconseguirem, si volem, podem aixecar el vol.




















         Després d'escoltar aquesta preciosa història, hem fet el nostre autoretrat amb un full d'acetat sobre un mirall i l'hem decorat amb un marc de cartolina. Ha estat un poc difícil dibuixar-nos però han quedat molt bé. Moltes gràcies per compartir aquesta estona amb naltros!!!





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada