dilluns, 16 de gener del 2017

Una capsa plena d'emocions!

Hola papis!

Em fa molta il·lusió presentar-vos una nova proposta que introduïm aquest trimestre per tal de continuar amb el nostre Projecte de les Emocions. Es tracta de... la capsa rosa de les emocions!!


Primer hem vist que a la tapa hi havia el dibuix d'un monstre amb tots els colors barrejats, però també hem vist moltes lletres!! Qué posarà? -ens hem demanat molt intrigats-. Els Monstres estàvem molt curiosos per saber què deien aquestes lletres així que, d'aquesta forma tan espontània, hem començat a identificar les primeres lletres tots junts a la classe. Mireu cóm aprenem les lletres amb la Nieves!





Una vegada la hem obert, hem trobat al seu interior molts de pots amb els colors de les emocions, tal i com apareixen al conte!! Hem demanat als nens i nenes que expressin com es senten per tal d'identificar i posar nom als seus sentiments. D'aquesta forma, no només donam valor a les seves emocions sinó que trobem un espai en el que podem parlar obertament sobre possibles frustracions o angoixes i compartir les nostres alegries. És molt important que en aquestes edats primerenques els infants aprenguin a reconèixer les seves emocions i gestionar-les perquè només així arribaran a ser adults feliços i equilibrats.   

Na Bassi es sent bé, així que fica una boleta de color groga

River avui s'ha aixecat molt content!

La Sofía es sent molt alegre!
La Nicole avui no està contenta. Ella reconeix que es sent enamorada de les flors, així que fica una boleta de color rosa

1 comentari:

  1. Que buena idea Nieves, me encanta! Lucía hoy nos ha hablado de las bolitas de colores. Gracias.

    ResponElimina