dilluns, 9 de gener del 2017

Els Reis Mags passen per la classe dels Monstres!

Bon dia families!!

Desprès d'unes intenses vacances de Nadal, és hora de tornar a l'escola! Comencem el primer dia amb una sorpresa molt gran; els Reis Mags han visitat la classe dels Monstres i ens han deixat "dos regalets i un paquet gegant" (tal i com adverteix la Naiara)!!


Estem molt emocionats així que desprès d'una petita conversa en gran grup sobre què hem fet aquestes vacances, i sobre la importància de compartir les joguines de la classe, ens hem disposat a obrir aquests paquets tan misteriosos!! Què seran??



Obrim el primer i trobam una taula de planxar que ens feia molta falta perquè la nostra ja estava rompuda, així que la canviarem per la vella! 


Obrim el paquet més gran i veiem que està tot ple de papers de diaris!! Aquests Reis ens han fet una broma!! Però rebuscam un poquet a l'interior i comencen a sortir les primeres joguines!!

Una capsa registradora per al nostre ambient de la cuineta
Uns llibres molt especials per a l'ambient de la biblioteca

Els Monstres estan encantats, però ràpidament troben l'essència d'aquesta proposta i és que lo realment important no són els regals materials, sinó els bons moments que compartim junts amb les coses més simples. Mireu qué bé s'ho passen!!




Na Lily fa angelet com si estiguess a la neu

Daniel i Bassi es diverteixen tirant els papers en l'aire com si plogués

2 comentaris: