divendres, 12 d’abril del 2019

Inventam un conte

     Durant aquests dies hem estat inventant i creant entre tots un conte, aprofitant que s'apropa Sant Jordi i el dia del llibre. Ens ha portat uns quants dies, però a la fi l'hem acabat. Aquestes són les passes que hem seguit per arribar a tenir el nostre conte:
     - Primer férem una pluja d'idees per tal de  saber sobre què volíem que tractés el conte.
     - Després decidírem entre tots quina era la idea que més ens agradava.
     - Una vegada teníem la idea, va ser hora de començar amb el relat. Varen començar molt animats, però de seguida la història havia acabat. Per ajudar-los un poc i donar més idees, vàrem pensar i recordar com estan fets els contes per així poder tenir una idea de com anar fent el nostre.
    - En tenir el relat, era hora de decidir la manera de plasmar-lo. Es va decidir que volien fer dibuixos per parelles i després aferrar-los a unes cartolines (com ja havien fet el curs passat).
    - Vaig proposar que com ja hi ha infants que saben escriure, què els semblava si, qui volgués, escrivia la història. I així ho varen fer.
      Ha estat un treball en equip i on hem hagut de posar-nos d'acord i decidir entre tots els diferents aspectes relacionats amb l'elaboració d'aquest conte. Aviat podreu veure el resultat.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada