dimecres, 7 de novembre del 2018

Na Lucía ens parla del seu viatge a Lanzarote

     Avui na Lucía ha vingut a classe amb una caixa. La setmana passada va anar de viatge a Lanzarote i avui ens ha volgut explicar què va fer. Per arribar fins allí va viatjar amb dos avions. Ens ha contat moltes coses:
     - Va muntar en un camell que es deia Dino, que per asseure's primer baixava les potes de darrera i després les de davant.
     - Ens ha mostrat un peluix de la planta de l'aloe vera i ens ha dit que feia olor. Ens ha explicat que és una planta que té pics i algun altre infant ha dit que serveix per curar la pell. Na Naiara ens ha fet un dibuix de la planta de l'aloe vera.
     - També ens ha mostrat unes pedres. Hem pogut observar-les, tocar-les i olorar-les i hem vist que no són com les que tenim aquí, són pedres volcàniques!.
     - Un mapa de Lanzarote. Ens ha dit que un mapa serveix per saber per on hi ha que anar i en el que portava, havien marcat el que han visitat.
     - Un llibret on hi havia diferents excursions per fer i ens ha explicat que es volia banyar amb els dofins però que no va poder perquè havia de ser més gran.
      Això i més és el que va fer na Lucía amb la seva família a Lanzarote. S'ho va passar d'allò més bé. Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres!! 
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada