dimecres, 24 de gener del 2018

Daniel

       Avui hem començat el contacontes familiar i el primer en començar ha estat en Daniel. Ha vingut la seva mare, na Lurdes a contar-nos un conte.

       Cada Sant Jordi, a n'en Daniel li compren un llibre i aquest és un dels últims que li han comprat. El conte es diu "De què fa gust la lluna?": Una tortuga vol saber quin gust té la lluna, així que puja a una muntanya per agafar-ne un bocí, però no hi arriba. Demana ajut a un elefant, que s'enfila damunt seu i s'estira a veure si hi arriba, però tampoc. Mica en mica, altres animals s'hi afegeixen a veure si poden arribar-hi però la lluna es pensa que estan jugant amb ella i cada cop s'allunya una mica més, just perquè els animals no hi puguin arribar. Una història sobre el treball en equip, la col·laboració i els somnis compartits.






       Després d'escoltar el conte, hem dit de què pensam que fa gust la lluna, i les respostes han estat variades: a "palomitas",.... Hem fet una titella de la lluna i una fitxa on havíem de pintar els animals i retallar i aferrar el seu nom.



         Per acabar, na Lurdes ens ha deixat unes titelles dels animals del conte per tenir a la nostra biblioteca per a poder jugar-hi i contar la història. I ella i en Daniel, ens han fet un regal: un quadre amb els animals del conte. 

           Moltes gràcies per tot!!! Ens ha agradat molt!!!














2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Susana! Em va encantar poder compartir amb en Daniel i els seus companys aquest ratet! Estic molt contenta que vos agradassin els nostres regalets... i el conte !!

    ResponElimina
  2. Ens varen encantar. Moltes gràcies de nou!!!

    ResponElimina