Amb motiu de l'arribada de la Pasqua, els Monstres hem volgut fer un taller de cuina per elaborar un postre típic Eivissenc que s'acostuma a menjar durant aquestes festes; la Greixonera! En aquesta ocasió, comptem amb l'ajuda d'una Irene, la mamà de Lluc, que coneix molt bé la recepta i també amb la col·laboració d'altres mamàs que ens acompanyen durant aquest procès.
Els ingredients per a una greixonera són:
- llitre de llet
- 3 ensaïmades
- 250 gr de sucre
- 4 ous
- ratlladura de llimona
- canyella en pols
- caramel líquid
PAS 2: afegim el sucre i la llet
PAS 3: esmicolem les ensaïmades
PAS 4: afegim ratlladura de llimona
´
PAS 5: cobrim de caramel líquid el motlle
PAS 6: abocar al motlle i el ficam al form uns 45 min a 250 graus aproximadament fins que la forquilla no quedi tacada al pinxar-li
I a menjar!! i bon profi!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada